Info

Koronatiedote 04.11

Kolmas ja näillä näkymin viimeinen KORONATIEDOTE
jos nyt ei sitten jokin määräys tai tulkinta huomenna muutu…


Kaikilta tarkastetaan Koronapassi sisääntulon yhteydessä. Jos sinulla ei ole koronapassia, sinun velvollisuus on poistua tapahtumasta puoleen yöhön mennessä.
Sama homma Turussa, Seinäjoella ja Kouvolassa. Ikaalisissa ei taida olla edes luvallista tarkistaa koronapassia, kun koronapassia koskeva laki ei ole voimassa, kuin niissä tiloissa ja toiminnoissa, joita koskevia rajoituksia on voimassa. Just nyt siellä ei ole. Joka tapauksessa viranomainen edellyttää, että tarkistamme tilanteen vielä tapahtumapäivänä ja toimimme sen mukaan. Niin joudut sinäkin tekemään.


Tuskin enää ketään edes kiinnostaa miksi tämä järjetön sekoilu, mutta kerromme sen silti; nyt onkin niin että yleisötilaisuuden ohjeet eivät päde meihin, kun meillä on tämä yhdistelmä että on tarjolla alkoholia ja juhlat jatkuu vielä yli puolen yön – eli bileet. Tähän asti olemme olleet tapahtumanjärjestäjiä ja niin kuin kaikki tiedätte olleet kaikista tiukimpien rajoitteiden armoilla ja kaikista pisimpään. Nyt kun niitä ei ole koko maassa, niin meille mätkähtää ravintoloiden rajoitukset. Aivan mahtavaa! Tervetuloa vaan kiertuejärjestäjän ja tapahtumanjärjestäjän hommiin. Tämä on aivan mahtavaa homma, koskaan ei tiedä mitä seuraava päivä tuo tullessaan, eikä ihan välttämättä edes sitä että kuka ja mihin ryhmään tässä nyt kuulutakaan. Mitä tulee terveysturvallisuuteen, niin se on meille edelleen tärkeää. Tässä koko jupakassahan on kyse ajasta puolen yön jälkeisestä ajasta. Jos tapahtuma päättyisi ennen puolta yötä, niin koronapassitarkastus ei olisi välttämätön. Että sellaista.

Hoitakaa nyt hyvät ihmiset ne rokotukset kuntoon, ei tätä touhua kovin kauan jaksa tällee säätää!

 • Suosittelemma maskin käyttöä erityisesti, jos sinulla ei ole täyttä rokotussuojaa
 • Jokaisella on oikeus päättää omasta maskin käytöstään
 • Tapahtumassa on mahdollisuus pestä käsiä ja käsidesiä on saatavilla.
 • Tapahtumassa on mahdollisuus pitää etäisyyttä ja meillä on myös Merikaapelihallin 2. kerros käytössä.


Aikataulut


17:00 Ovet

18:45 – 19:45 The Boys 

20:30 – 21:30 Cockeny Rejects

22:15 – 23:15 Stiff Little Fingers

00:00 – 01.00 The Exploited

01:30 Valomerkki

02:00 Ovet Kiinni


Pidätämme oikeudet muutoksiin. 

Palvelut

 • Taphtumassa on ruokamyynti
 • Tapahtumassa on anniskelu
 • Tapahtumassa on Stupidon Punk-Distro
 • Tapahtumassa on osalla esiintyvillä artisteilla tuotemyynti
 • Tapahtumassa on Broken Bones paitojen myyntipiste
 • Tapahtumassa on Loungealue
 • Tapahtumassa on tupakointialue
 • Taahtumassa on sisävessät

Koronapassi

Olemme saaneet uutta tietoa ja koronapassia EI vaadita tapahtumassa. 
Olemme tyytyväisiä, jos olet hoitanut rokotukset ja koronapassin kuntoon, jos haluat osallistua tapahtumiimme. Viranomaisten ohjeiden ja suositusten mukaan, meillä ei kuitenkaan tällä hetkellä ole velvoitetta tarkistaa koronapassia. Olemme päivittäneet tapahtuman terveysturvallisuusohjeet ja sen perustella emme tule tarkistamaan koronapassia tapahtuman aikana. Alueellinen koordinaatioryhmä suosittelee kasvomaksin käyttöä niille, jotka ovat vailla täyttää rokotussuojaa tai sairastettua koronavirustautia alle kuusi kuukautta aikaisemmin ja sisätiloissa tilanteissa, joissa on paljon ihmisiä lähellä toisiaan ja niin teemme mekin. Muistetaan kuitenkin, että suosituksista riippumatta jokaisella on oikeus päättää omasta maksin käytöstään.


–  Ethän tule tapahtumaan sairaana.

–  Suosittelemma maskin käyttöä erityisesti, jos sinulla ei ole täyttä rokotussuojaa

–  Jokaisella on oikeus päättää omasta maskin käytöstään

–  Tapahtumassa on mahdollisuus pestä käsiä ja käsidesiä on saatavilla.

– Tapahtumassa on mahdollisuus pitää etäisyyttä ja meillä on myös Merikaapelihallin 2. kerros käytössä. 


Broken Bones Festivaalilla juhlitaan vaikka mikä olisi!

► TAPAHTUMAPAIKKA / VENUE
Helsingin Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki

► TAPAHTUMA-AIKA / TIME
Lauantai / Saturday 07.11.2021
Klo. / Time. 17:00 – 02:00

► PÄÄSYLIPUT / TICKETS
Lippuja myy ainoastaan Ticketmaster.fi
Tickets are only sold by Ticketmaster.fi
Link: https://www.ticketmaster.fi/event/broken-bones-festival-lippuja/298007

►SISÄÄNPÄÄSY / ADMISSION
Lippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn vain lipun osoittamana päivämääränä. Päivälippua ei vaihdeta rannekkeeseen. The day ticket entitles you to one admission on the date indicated by the ticket. The day ticket will no exchanged for a wristband.

► VIP -LIPPU / VIP -TICKET
Tapahtumassa ei ole erillisiä VIP lippuja. There are no separate VIP tickets 

► LIIKENNEYHTEYDET / TRANSPORT CONNECETIONS
Ruuhkien välttämiseksi toivomme, että festivaalivieraat käyttäisivät julkisia liikennevälineitä jos mahdollista. Kaapelitehtaan sijainti on ainutlaatuinen, niin läheltä kuin kaukaa tuleville festivaalivieraille. Metro pysähtyy Ruoholahden asemalla, josta on 600 metrin kävelymatka festivaaleille. Raitiovaunu: 8 (pysäkki Kaapelitehdas) pysähtyy suoraan Kaapelitehtaan vieressä. Kaapelitehtaan ympäristössä on runsaasti pysäköintipaikkoja joista löydät lisää tietoa: https://www.kaapelitehdas.fi/yhteystiedotThe location of the Kaapelitehdas (Cable Factory) is unique and easy to arrive. Metro stops at Ruoholahti station, which is 600 meters walk to the Kaapelitehdas. Tram: 8 (stop Kaapelitehdas) stops right next to Kaapelitehdas. There are plenty of parking spaces around the Kaapelitehdas and for more information: https://www.kaapelitehdas.fi/en/contact

► SAAPUMINEN JA POISTUMINEN / ENTERING AND LEAVING
Sisäänkäynti alueelle tapahtuu Kaapelitehtaan merenpuoleisen pääsisäänkäynnin puolelta. Pääsylippuja ei vaihdeta rannekkeeseen etkä pääse enää poistumaan alueelta. Security fee/narikkamaksu 3€ peritään jos jättää tavaraa narikkaan, pääsylippu ei sisällä security maksua. Narikassa käynti 3€ Portilla on turvatarkastukset. Lasin, terävien tai muuten vaarallisten esineiden, laittomien aineiden ja alkoholin tuominen alueelle on kielletty. Tapahtuman järjestyksenvalvojilla on oikeus evätä sisäänpääsy huomattavan päihtyneeltä tai uhkaavalta henkilöltä.The entrance to the area is located at the main entrance of the Kaapelitahdas (sea side). The tickets will not be exchanged at the door to a wristband so you can’t exit the area. Cloakroom fee 3 € will be charged if you use the cloakroom. The port has security checks. Importing glass, sharp or otherwise dangerous objects, illegal substances and alcohol into the area is prohibited. The Security personnel of the event have the right to refuse access to a person who has been intoxicated or threatened

► JUOMA & RUOKA / DRINKS & FOOD
Festivaalialueella on anniskelu sekä ruokamyynti joten omien juomien ja ruokien tuonti alueelle on kiellettyä. The festival area has bars and food stands so your own drinks or food cannot be brought to the event area.

► VALOKUVAUS / PHOTOGRAPHY
Kännykkäkämerat on sallittu, ja kuvien ja videoiden lataaminen internetiin on sallittua! Järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat tapahtumassa kielletty. Mobile cameras are allowed, and uploading photos and videos to the internet is allowed! System cameras and camcorders are forbidden.

► LIIKUNTARAJOITTEISET / DISABLED PEOPLE
Pääovella on luiska, jonka kautta pääset Merikaapelihalliin. There is a ramp at the main entrance providing access to Merikaapelihalli.

► PÄÄSYLIPUT / TICKETS
Sinun tulee esittää festivaalin sisäänkäynnin yhteydessä voimassa oleva lippu. Lipuissa on uniikki koodi, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn. Osta lippusi vain viralliselta lipunmyyjältä Ticketmaster.fi ollaksesi varma lipun aitoudesta. On sinun vastuullasi, että lippu on aito! Artistien, tapahtuman ja ohjelman esiintymisajat saattavat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Festivaalin lipunmyynti suljetaan kello 23:00. Muistathan siis saapua paikalla ajoissa.You must present a valid ticket at the entrance. Tickets have a unique code that entitles you to entry. Buy your ticket only from an official ticket vendor at Ticketmaster.fi, to be sure of the ticket’s authenticity. It is your responsibility to have the ticket authentic! Event opening times or event set-times for the artists and programs may change without notice. The festival ticketing sale closes at 23:00. 

► Huomioithan, että festivaalin tuotannossa käytetään savuefektejä. Please note that the festival production uses smoke effects.

►YHTEYSTIEDOT / CONTACT DETAILS

mail:
info@centralline.fi
Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin
We reserve all rights to program changes